Pas på dine øjne med solbriller med UV beskyttelse fra Brillehuset i Store Heddinge

Du skal bruge dit syn hele livet. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dine øjne. Det gælder specielt, når det kommer til solens farlige stråler. Når du er udenfor, skal du nemlig være ekstra påpasselig. Hvis ikke, kan du øge risikoen for øjensygdomme.

Beskyt øjnene med solbriller med UV beskyttelse fra optiker i Store Heddinge

De fleste mennesker husker at smøre kroppen ind i solcreme, når vejret er solrigt. Dog er det ikke alle, der husker at beskytte øjnene lige så godt. Hvis dine øjne er meget udsatte i forhold til UV-stråling, kan du risikere at fremprovokere kortsigtede samt langsigtede øjensygdomme som fx grå stær og årehindebetændelse. Derfor er det vigtigt, at du investerer i et sæt gode solbriller med UV beskyttelse, hvis du ikke allerede har et sæt. Du skal bære solbriller:

  • I formiddags- og eftermiddagssolen
  • Året rundt, også selv om det er overskyet
  • Når du er i nærheden af sne, vand og sand

Hos Brillehuset i Store Heddinge kan vi rådgive dig, så du opnår den bedste beskyttelse af dine øjne med et sæt UV solbriller.

UV-stråling i alt slags vejr

Selv om du hverken kan se eller mærke UV-stråling fra solen, er det der. Det gælder også, hvis du går udenfor en overskyet efterårsdag. Varmt vejr er nemlig ikke en indikation for, hvor skadelige solens stråler er.

Vil du være sikker på, at dine øjne har det godt og ikke rammes af sygdomme, skal du bruge solbriller med UV beskyttelse. Dem kan du få hos din optiker i Store Heddinge. Her har vi et stort udvalg af solbriller, så du også kan finde et sæt, der klæder dig. Det er nemlig lettere at huske solbrillerne, hvis de matcher din stil.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu