Hjælp til synstræning hos Brillehuset i Store Heddinge

Menneskets samsyn udvikler sig over tid. Vi har dermed ikke fra fødslen af et godt samsyn. Problemet er, at nogle menneskers samsyn ikke udvikler sig helt godt nok. Hvis du har symptomer som motoriske problemer, dobbeltsyn, problemer med at koncentrere dig eller oplever træthed ved læsning, kan det være tegn på samsynsproblemer. Heldigvis kan vi hos Brillehuset i Store Heddinge afhjælpe netop dine problemer igennem synstræning.

Styrk dit samsyn med optiker i Store Heddinge

Ved synstræning udvikler og træner du:

  • Øjets muskler
  • Samarbejdet mellem dine øjne
  • Din fokuseringsevne

Træningen er derfor ikke kun en hjælp til dine øjne, men kan også være med til at træne dine motoriske færdigheder, herunder din balance. Generelt kan du med et skræddersyet synstræningsprogram opnå bedre koncentrationsevne, indlæringsevne og bedre læsefærdigheder. Der er dermed en del fordele at hente ved træningen af dit samsyn, og som optiker i Store Heddinge kan vi hjælpe dig igennem hele processen.

Hvordan foregår synstræningen i praksis?

Formålet med synstræning er at styrke øjets muskler ved hjælp af en række forskellige øvelser. Disse øvelser foregår både hjemme hos dig selv og hos din optiker. Hjemmeøvelserne skal du lave hver dag efter anvisning fra din optiker. De tager et sted mellem 15-30 minutter om dagen. Din udvikling og resultaterne følges nøje af din optiker, som løbende øger øvelsernes sværhedsgrad. Igennem de forskellige øvelser kommer du blandt andet til at arbejde med øjenbevægelser, hvilket vil sige, at du træner øjnene i at følge det samme objekt. Derudover vil du også få øvelser i fiksering og øjendrejning. Fiksering vil sige, at øjnene på samme tid skal kunne se på et punkt helt inde ved næsen. Øjendrejning derimod er, når øjnene på samme tid skal kunne se så langt ud, som øjet rækker.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING