Vælg solbriller med styrke med omhu hos Brillehuset i Store Heddinge

Bruger du normalt briller til dagligt? I så fald vil du helt sikkert også få glæde af et sæt gode solbriller med styrke. Med solbriller får du et skarpere syn i solen, men du slipper også for hele tiden at knibe øjnene sammen. De fleste solbriller fås med glas i din enkelt styrke, men solbrilleglassene kan også fås med flerstyrkeglas. Du kan dermed vælge dine næste solbriller hos Brillehuset i Store Heddinge. Her har vi både flere solbrilledesigns, glas og glasfarver.

Mange forskellige solbrilleglas

Når du skal vælge dine næste solbriller, skal du ikke kun tænke over styrke og design. En lige så vigtig faktor er solbrilleglastypen. Du kan nemlig få forskellige slags glas, der alle har forskellige egenskaber i forhold til vejrforhold og aktiviteter udendørs. Du kan fx få solbriller med styrke, der har:

  • Fotokromiskglas, hvor brilleglasset går fra at være gennemsigtigt til at være mørkt afhængig af solen. Det betyder, at de kan gå fra at være helt almindelige briller til solbriller med styrke, hvis solen er fremme
  • Polaroidglas, der mindsker solens refleksioner i blandt andet vandoverflader og dermed også i våde vejbaner
  • Brilleglas i diverse farver. Her kan du både få varme og kolde nuancer

Få solbriller med styrke, der passer til dig, hos optiker i Store Heddinge

Solbriller med styrke fås i mange afskygninger. Du skal derfor spørge dig selv, hvad du leder efter i et sæt nye solbriller. Det er vigtigt, at du både tænker over din styrke, dine ønsker til design og farver, men også om glasset i solbrillerne skal have nogle bestemte fordele. Hvis du mangler sparring eller har andre spørgsmål, kan vi som optiker i Store Heddinge rådgive dig. Ligesom briller skal dine solbriller med styrke sidde og være tilpasset dig helt perfekt.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER