Nyt syn med kontaktlinser fra Brillehuset i Store Heddinge

Er dit syn nedsat, men er du ikke fan af briller? Det er helt i orden. Vi hos Brillehuset i Store Heddinge kan give dig praktisk vejledning, hvis du gerne vil have kontaktlinser i stedet for briller, uanset grunden.

Vælg den rigtige type kontaktlinser hos optiker i Store Heddinge

Skal du vælge nye kontaktlinser? Hvis det er første gang, du skal prøve linser, kan det være et stort og svært valg. Det kan også være, at du har brugt linser i mange år, men nu er det tid til at prøve en anden slags. Som optiker i Store Heddinge kan vi hjælpe dig med det besværlige valg. Vi har flere linsetyper, og det kommer an på, hvad du går efter. Vi kan for eksempel tilbyde kontaktlinser:

  • Der holder en dag, men som ikke kræver rengøring
  • Der holder i to uger og egner sig til dig, der gerne vil have en kombination af briller og linser
  • Der holder i 30 dage, men som skal tages ud og rengøres om aftenen
  • Døgnlinser, der skal skiftes hver måned, men som kan være i døgnet rundt
  • Med flerstyrkeglas

Linser til dig, der gerne vil skille sig ud

Det er ikke kun linsetyper, du skal forholde dig til som kontaktlinsebruger. Måske er du en person, der elsker forandring. En person, hvor der er fart over feltet, og hvor der skal ske noget nyt hele tiden. Hvis det er tilfældet, kan du også overveje at få farvede kontaktlinser. Med sådan nogle er du i hvert fald sikker på, at du skiller dig ud fra mængden. Du kan vælge linser, der forstærker din egen øjenfarve, men hvorfor ikke også overraske vennerne med en helt ny farve? Der er flere spændende muligheder, hvis du er til forandring og farver.