Invester i dansk design briller hos Brillehuset i Store Heddinge

Hvis dine næste briller skal være af ordentlig kvalitet og fremstå flotte og originale, behøver du ikke at kigge langt. Danmark har nemlig også nogle gode kendte brilledesignere. I dansk design briller fra Brillehuset i Store Heddinge får du god håndværksmæssig kvalitet og et smukt design i en og samme brille. Du kan dermed sagtens jagte den perfekte brille for dig herhjemme.

Danske brilledesignere forbinder kvalitet og design

Ligesom i så mange andre brancher er dansk design blevet meget eftertragtet inden for brilleverden. Med det samme, du placerer brillerne på næseryggen, vil du kunne mærke den gode kvalitet. Med dansk design briller får du en brille, der kan holde i mange år fremover, og som sidder super godt om ansigtet. Det er en vigtig egenskab, da en af forudsætningerne for, at du vil gå med brillerne i længere tid, er, at de sidder godt på lige netop dig. Samtidig forbinder mange briller af danske designere det moderne med det originale eller tidløse. Dermed får du også en brille, der sjældent går af mode.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

De mange muligheder inden for dansk design briller hos optiker i Store Heddinge

Mulighederne inden for dansk design briller er mange og varierende. Hos Brillehuset i Store Heddinge kan vi derfor også finde en brille, der matcher dine ønsker og behov. Når vi skal finde de rigtige briller til dig, kigger vi både på:

  • Brilleglas
  • Din smag og stil
  • Brillestel
  • Brillens form
  • Dit syn

Kort sagt kommer vi rundt om alle aspekter, når det gælder valget af en ny brille. Det gør vi, så du er sikker på at gå herfra med din drømmebrille. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for nye øjne på sagen.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk