Solbriller til hele familien hos Brillehuset i Store Heddinge

Husker du at beskytte hele familiens øjne, når I nyder det solrige vejr i både Danmark og udlandet? Forældre er som regel gode til at smøre deres børn ind i solcreme, når solen skinner, men mange glemmer øjnene. Børns øjne er faktisk mere udsatte end voksnes, når det kommer til UV-stråling. Derfor er det vigtigt, at også dine børn får solbriller på udenfor.

Pas på dine og familiens øjne med solbriller fra optiker i Store Heddinge

Øjnene er lige så vigtige at passe på i solen som ens hud. Det er bare de færreste, der husker det. Både voksne og børn bør have et par solbriller ved hånden, når de bevæger sig udenfor. Mangler dit barn solbriller, er det derfor en god ide at få købt nogle. Herved kan dit barn lege og hygge sig i solen uden at knibe øjnene sammen og skade dem i solens stråler. Som optiker i Store Heddinge har vi et bredt udvalg af solbriller til hele familien. Kom derfor ind, hvis du eller dit barn mangler beskyttelse mod solens hårde UV-stråler. Vi finder dem, der passer til dig eller dit barn.

Solbriller til dit barn

Mange børn kan føle sig generet og hæmmet af solbriller, når de leger udenfor. Det betyder dog ikke, at du må give op på projektet. Når børn skal have solbriller, er der flere gode råd at følge, så det bliver så ubesværet som muligt:

  • Find et sæt solbriller, der passer allerbedst til dit barns behov
  • Køb briller med justerbar rem
  • Vær sikker på, at solbrillerne beskytter dit barns øjne fuldstændigt
  • Vælg glasfarve efter dit barns ønske

De praktiske råd kan hjælpe dit barn med at gå med solbriller. På den måde er hele familien sikret mod solens farlige stråler.