Kontroller dit syn med en synsprøve hos Brillehuset i Store Heddinge

Er du i tvivl om, hvorvidt dine briller eller kontaktlinser har den rigtige styrke? Ved du ikke, om dine øjne giver dig det optimale syn? Eller oplever du problemer med dit syn? Så kan det være, at du skal bestille tid til en synsprøve. Det gælder både, hvis du allerede bruger briller eller aldrig har fået foretaget en synsprøve før. Uanset hvad, kan vi hos Brillehuset i Store Heddinge være behjælpelige.

Få kontrolleret dit syn med en synsprøve

Ved en synsprøve undersøger optikeren, hvordan dit syn virker. Det gælder både, hvordan dine øjne ser ved forskellige afstande, og hvordan dine øjne arbejder sammen. Det sker ved hjælp af en phoroptor, der minder om en kæmpebrille med flere brilleglas, bogstavstavler og spørgsmål om dit arbejde, læsevaner og eventuelle øjenproblemer. Ud fra de mange tests kan din optiker danne sig et indtryk af dit syn. I få tilfælde kan det være, at der skal foretages flere tests, eller at du skal have en henvisning til en øjenlæge.

En synsprøve varer omkring 30 minutter, men den er hverken farlig eller ubehagelig. Prøven skal ses som en hjælp til dig og dit syn. Dit syn ændrer sig nemlig over tid, og det er ikke altid, at du selv lægger mærker til ændringerne. Derfor er det en god ide for alle at få kontrolleret synet med jævne mellemrum.

Find den rigtige løsning til dit syn sammen med optiker i Store Heddinge

Den grundige undersøgelse viser, om du har brug for briller eller kontaktlinser. Som optiker i Store Heddinge hjælper vi dig med at finde ud af, hvad du har behov for. Det gør vi ud fra synsprøven, men også i samtaler med dig. Der er nemlig forskel på, om du skal have:

  • Læsebriller
  • Enkelstyrket briller
  • Flerstyrkebriller