Stort udvalg af brillestel hos Brillehuset i Store Heddinge

Det er igennem brilleglasset, at du kan se dine omgivelser klart igen. Men det er ved hjælp af brillestellet, at omgivelserne også  kan se dig klart. Det rigtige stel er med til at understrege din personlighed og vise dig som person. Vi hos Brillehuset i Store Heddinge har et stort udvalg af tidens nyeste trends inden for brillestel. Kom derfor ind i butikken og lad dig inspirere af alle de spændende farver, former og styles.

Vælg et brillestel til din personlighed

Dit nye brillestel skal passe til din personlighed, men det skal også klæde din ansigtsform og farver. Det er dog ikke noget problem. Brillemoden byder nemlig på mange forskellige trends. Du kan for eksempel få en kombination af det sporty look og et nostalgisk tilbageblik på 00’ernes brillemode med de ikoniske cat-eye stel. Denne brilleform er især klædelig, hvis du har et overvejende hjerteformet ansigt. Er du mørk i huden og har mørkt hår, vil stel i kraftige farver og pasteller være et utroligt flot valg. Her kan du for alvor skabe kontraster og rocke det anderledes look, der skiller dig ud fra mængden.

Tænk over din stil og få gode råd hos din optiker i Store Heddinge

Du bør vælge dit nye brillestel ud fra det, du gerne vil signalere. Det hænger oftest sammen med din personlige stil. Tænk derfor nøje over, hvad du leder efter og opsøg din optiker for hjælp. Som optiker i Store Heddinge kan du se det store udvalg af stel og få gode råd, før du vælger. Det kan være, du leder efter:

  • Det retrobillelook
  • Den futuristiske stil
  • Eller et mere tidløst og romantisk brillelook

Uanset hvad du går efter, kan du helt sikkert finde et klædeligt brillestel til at indramme dine øjne.