Smykke & Brillehuset i St. Heddinge – kvalitet der ses

Smykke & Brillehuset er din lokale optiker i Store Heddinge, og hos os er du altid i trygge hænder. Vi har mange års erfaring, et bredt udvalg af kvalitets produkter, og vi tager os god tid til den enkelte. I vores brilleforretning er du derfor helt sikker på at få høj service og gennemsigtige priser, så vi i fællesskab kan finde frem til en løsning, der er tilpasset dine behov. Kig ind forbi vores butik, her får du råd og vejledning omkring dine muligheder.

I vores brilleforretning vil du altid blive mødt af den samme optiker, hver gang du kommer herned. Det betyder, at det er den samme person, du ser, når du skal tage synsprøve, vælge stel eller ønsker rådgivning omkring dine muligheder. Vi tror på, at personlig rådgivning og individuelle løsninger giver de bedste resultater for vores kunder. Derfor sætter vi altid god tid af til alle kunder, så brilleløsningen bliver tilpasset den enkeltes behov.

Et bredt udvalg af briller og stel

Hos Smykke og Brillehuset i Store Heddinge vil du altid finde et varieret udvalg af briller, smykker og ure. Vi mener, at det er vigtigt, dine briller ikke blot forbedrer dit syn, men ligeledes passer til din stil. Derfor kan du vælge mellem et stort udvalg af stel og glas i høj kvalitet. Vi har briller fra flere anerkendte leverandører i forskellige priser. Kom ned forbi og se vores udvalg, så hjælper vi dig med at finde den rette brille.

Har du planer om at have kontaktlinser, så er du altid velkommen til at komme forbi Smykke & Brillehuset i Store Heddinge til en snak. Vi har mange års erfaring med linser og kan derfor hjælpe til en finde en løsning til dig. Derudover har vi tilfredshedsgaranti på progressive briller.

Vi tror på, at de bedste løsninger sker over en hyggelig snak. Derfor håber vi på at se dig i brilleforretningen, hvor vi kan snakke omkring dine muligheder.