KontaktlinserKampagne

Dailies Total 1 - kontaktlinser

Endagslinser med enkelt eller flerstyrke

Dailies total 1®

DAILIES TOTAL1® anvender en unik teknologi som den første vandgraduerede kontaktlinse, der tilbyder dig fantastisk kontaktlinsekomfort.lin

Deres høje niveau af åndbarhed hjælper til med at holde dine øjne hvide og se friske ud hele dagen, uanset hvilke udfordringer du står overfor.

Endagskontaktlinser er sandsynligvis den simpleste metode forkontaktlinsebrugere - sæt dem på, når du har brug for dem, eksempelvis ved sportsaktiviteter, en tur i byen eller blot til almindelig hverdagsbrug for derefter bare at smide dem ud

DailiesTotal1® MultiFocal

Med alderen forringes vores øjnes evne til at fokusere på kort afstand, så små ting som f.eks. bogstaverne i avisen bliver slørede. Det kan også blive svært at fokusere synet på mellemlang afstand, f.eks. når man ser på en computerskærm. Det kaldes presbyopi. Kontaktlinser kan være en måde at afhjælpe dette på.

DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL er baseret på en banebrydende teknologi, og det er den første multifokale kontaktlinse med gradueret vandindhold. Kontaktlinserne har en rigtig god åndbarhed, som giver dine øjne et hvidt og sundt udseende, der holder hele dagen, uanset hvad dagen byder på.

Endagskontaktlinser er sandsynligvis den nemmeste måde at bruge kontaktlinser på – du kan bruge dem, når det passer dig, f.eks. til sport, en tur i byen eller til hverdag. Bagefter smides de bare ud.

Kig forbi butikken og prøv Dailies Total gratis i en uge. Find butik på oversigtskortet.