Kontaktlinser

Har du overvejet kontaktlinser til sport?

 

Briller og sport er ikke altid den bedste kombination, det kan de fleste brillebrugere sikkert skrive under på. Men der er rent faktisk et alternativ – udover blot at lade brillerne ligge i omklædningsrummet, hvilket for de færreste er god løsning.

- Der er en tendens til at tro, at man enten bruger briller eller kontaktlinser – men faktisk så er ”både og” for mange en langt bedre løsning, de fleste tænker det bare ikke som en mulighed.

Der er selvfølgelig nogle sportsgrene hvor kontaktlinser umiddelbart virker som et mere oplagt valg. Kontaktsport, hvor der er risiko for slag mod hovedet, eller boldspil, hvor sandsynligheden for at få en bold i hovedet er forholdsvis stor. Her er briller udsatte, og linser kan være et rigtig godt alternativ. Men også folk der løber, spiller golf, ror kajak , kører på mountainbike – ja mere eller mindre alle former for fysisk aktivitet – vil opnå fordele ved kontaktlinser.

Skarpere syn – bedre præstation

Et bedre syn er lig med bedre præstationer!

Kontaktlinser giver et større synsfelt end briller, og det forbedrer dit perifere syn. Du slipper for den blinde vinkel, der opstår, når brillestellet ”spærrer” for udsynet i siderne, hvis du overser en gren, når du løber eller kører på mountainbike i skoven.

Derudover er kontaktlinser ofte også mere behagelige at have på ifm. Sportsaktiviteter og fysiske aktiviteter generelt.
Kom forbi butikken og hør mere om dine muligheder for at vælge både briller og kontaktlinser.

.